Programi Insinergija

Programi v Insinergiji so namenjeni širšemu krogu ljudi, ki bi radi naredili premik na bolje pri doseganju svojih rezultatov ali le izboljšali svoje počutje.

Presnovne zahteve telesnega napora zahtevajo prilagojeno prehransko podporo, da se zadosti vsem posebnim zahtevam telesa. Na ta način se omogoči športnikom na vseh nivojih optimalni izkoristek telesne vadbe in preprečijo število zdravstvenih težav zaradi preobremenjenosti organizma. Z metodami spremljanja presnovnega odziva na trening lahko športniku že zgodaj pomagamo prilagajati vadbene obremenitve in tako optimizirati učinke treninga in prehranske podpore. Insinergije ponuja svoja znanja tako mladim, kot tudi vrhunskim športnikom ter rekreativcem, saj sledi zahtevam svojih strank in tako oblikuje različne programe za dosego željenih ciljev.

Aktiven način življenja izboljšuje kvaliteto življenja posameznika in družbe. Zajema uravnoteženo prehrano, gibanje in izogibanje škodljivim navadam. Z znanjem in izkušnjami, ki so združene v Insinergiji, pomagamo zdravim in kroničnim bolnikom optimalno vključitev komponent aktivnega načina življenja v njihov življenjski stil ter tako dodati kvaliteto življenju in letom. Programi Insinergije temeljijo na znanstvenih dognanjih in izvedenih meritvah posameznikovega zdravstvenega in presnovnega stanja, za čimbolj individualen načrt vadbe, v skladu z njegovimi cilji. V sodelovanju s priznanimi strokovnjaki spremljamo zdravstveno in presnovno stanje posameznika. Skupaj mu nudimo podporo pri premagovanju naporov in podajamo strokovne rešitve za premagovanje njegovih težav.

Podporna terapija je osnovana na strokovnih priporočilih športne klinične prehrane in sodobnih znastvenih dognanjih.

Programi Insinergija so namenjeni:

•   Mladim  športnikom
•   Vrhunskim športnikom
•   Rekreativnim športnikom
•   Športnim klubom in zvezam