Rekreativni športniki

Telesna aktivnost in pravilna prehrana (osnovna in športna) imata izjemen pomen v preventivi in kot podporna terapija vseh kroničnih bolezni ter neposredno pripomoreta k boljši kvaliteti življenja vseh: zdravih in bolnikov.

rekreativni športnikiZ znanjem in izkušnjami, ki imamo v Insinergiji lahko posameznikom pomagamo s prehranskimi in vadbenimi nasveti.  Rekreativne športnike in bolnike, ki si želijo s telesno vadbo in prilagojeno športno prehrano, pomagati pri obvladovanju bolezni, obravnavamo z izkušnjami, ki smo si jih pridobili pri delu z vrhunskimi športniki.

Uživanje v športu je odvisno od pravilnega pristopa vadbi in prehranjevanja, ki je vašemu telesu v podporo in ne v breme. V Insinergiji vam bomo pomagali prepoznati svoje telo in skupaj bomo pogoje pod katerimi boste dosegli optimalno pripravljenost, za premagovanje vsakdanjih naporov. Šport vam je lahko užitek, le če ohranite zdravo telo in duha.

Priporočene storitve:

•    Analiza prehranskega vnosa
•    Prehranska obravnava, glede na individualne potrebe
•    Spremljanje učinkov prehranske obravnave in telesne vadbe z meritvami sestave telesa in ustreznimi laboratorijskimi preiskavami
•    Konzultacije  o specifičnih zdravstvenih problemih, ki spremljajo telesne aktivnosti
•    Individualni programi telesne vadbe